Bc. Ing. Zuzana Lustigová

Bachelor's thesis

Aromatické látky v bílých vínech

Aromatic substances in white wines
Abstract:
Bakalářská práce „Aromatické látky v bílých vínech“ je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na vinné aroma a na skupiny aromatických látek charakteristických pro bílé víno. V druhé části je věnována pozornost výrobě vína, vývoji aromatických látek a možnosti analytického stanovení aromatických látek obsažených ve víně. V poslední části je vyhodnoceno stanovení aromatických látek v 8 vybraných …more
Abstract:
The bachelor thesis "Aromatic substances in white wines" is divided into three parts. The first part focuses on wine aroma and the groups of aromatic substances characteristic of white wine. In the second part, attention is paid to the production of wine, the devel-opment of flavouring substances and the possibility of analytical determination of fla-vouring substances contained in wine. In the last …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Reader: Božena Průšová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty