Certifikace bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa – Martin Babka
Martin Babka
Bachelor's thesis
Certifikace bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa
Certification of safety and security for processing meat
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na certifikaci bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa. Řeší problematiku systémů zajišťující bezpečnost potravin, jejichž zavádění je v dnešní době velice rozšířené. Požadavky na bezpečnost potravin, včetně masa jsou přesně zakotveny v evropských i národních právních předpisech. Práce také charakterizuje systém HACCP, jehož zavedení je povinné ze zákona …moreAbstract:
This work is dedicated to the certification of safety and health by processing of meat. It thinks out the questions of systems ensuring food safety which impementing is very extended nowadays. Food and safety requirements are exactly set in European and national legislation. My work characterizes the HACCP system, which implementation is requested by law. It also aims on other standards and their …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 3. 2011
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Kateřina Kovářová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BABKA, Martin. \textit{Certifikace bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2011. Available from: https://theses.cz/id/z6cqu3/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
null
Theses on a related topic
-
Equine Welfare Certification for Riding Schools
Lucie Barešová -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Development of the attitude towards meat consumption in Japan
Annette Bedřichová -
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights