Menu engineering and its use in gastronomy – Bc. Zdeněk Juráň
Bc. Zdeněk Juráň
Bachelor's thesis
Menu engineering and its use in gastronomy
Menu engineering and its use in gastronomy
Anotácia:
Tato bakalářská práce, jak již název práce napovídá, se zabývá využitím menu engineeringu v gastronomii, s cílem maximalizovat potenciál menu. Vytvoření atraktivního menu je pro podnik důležité, jelikož dává hostům možnosti výběru. Práce je rozdělena do tří částí. První část je teoretická, pojednává o počátcích gastronomie, trendech v gastronomii a různých druhů menu. Druhá část je analytická, kde …viacAbstract:
This dissertation deals with, as the title of the thesis suggests, the use of menu engineering within gastronomy in order to maximize the potential of the menu. Creating an attractive menu is crucial for an establishment as it gives the guest the options to choose from. The thesis is divided into three parts. The first part is theoretical, discussing the beginnings of gastronomy, trends in gastronomy …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/lkirg/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
- Vedúci: Ing. Štěpán Chalupa
- Oponent: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JURÁŇ, Zdeněk. \textit{Menu engineering and its use in gastronomy}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/zc9bnx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Práce na příbuzné téma
-
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
Alena Luptáková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ