Francouzská gastronomie v České republice – Ing. Mgr. Josef Domácí
Ing. Mgr. Josef Domácí
Diplomová práce
Francouzská gastronomie v České republice
The French gastronomy in the Czech Republic
Anotace:
V práci bude provedeno hodnocení stávajícího stavu francouzské gastronomie, konceptů francouzské gastronomie, jaké se podávají speciální pokrmy. Cílem je zhodnotit konkurenceschopnost francouzské gastronomie a jejích produktů v České republiceAbstract:
In this work, the evaluation of the current state of French gastronomy, French gastronomy concepts, which serves special dishes. The aim is to assess the competitiveness of French gastronomy and its products in the Czech RepublicKlíčová slova
Gastronomie Francie region pokrm produkt restaurace kvalita Food France product restaurant quality
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5140/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 8. 2013
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOMÁCÍ, Josef. \textit{Francouzská gastronomie v České republice}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/zdna2b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr -
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Koncept Restaurant day
Zuzana Bartíková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová