Veronika ONDROVÁ

Bachelor's thesis

Estetické vnímání gastronomie

Gastronomical Field from Esthetical Point of View
Abstract:
Bakalářská práce se po krátkém obeznámení s historií zaměřuje na nejnovější trendy v gastronomii, mezi které také patří zážitková gastronomie. Dále je zde zmíněn stále oblíbenější kulinářský turismus, na čemž mají zásluhu i významné osobnosti z oblasti gastronomie. Ty nejlepší jsou odměněny Michelinskou hvězdou, která je zárukou, ale i měřítkem kvality. Práce dále vyzdvihuje význam gastronomických …more
Abstract:
Bachelor's thesis has focused on the newest trends in gastronomy after a short familiarisati-on with the history which also includes gastronomical experiences. Furthermore there is mentioned increasingly popular culinary tourism of which has due to celebrities from the field of gastronomy. The best are rewarded with a Michelin star which is a guarantee but also a measure of quality. The work also emphasises …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2013
Accessible from:: 16. 5. 2013

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Václav Forman

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ONDROVÁ, Veronika. Estetické vnímání gastronomie. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy