Biofarmy v České republice: analýza agroturistiky – Bc. Tomáš Bánsky
Bc. Tomáš Bánsky
Diplomová práce
Biofarmy v České republice: analýza agroturistiky
Biofarms in the Czech Republic: an analysis of agrotourism
Anotace:
Tématem této práce je analýza farem, biofarem a agroturistiky. Toto odvětví cestovního ruchu je v České republice stále na vzestupu. Je oblíbené zejména u lidí z měst, kteří mají minimální nebo žádný kontakt s venkovem a zároveň preferují ekologický způsob života úzce spjatý s přírodou. Až 80 % biofarem, které se zúčastnily průzkumu, provozuje na svých farmách agroturistiku. Majitelé se tak snaží …víceAbstract:
The topic of this thesis is the analysis of farms or organic farms and agro-tourism. This sector of tourism is still on the rise in the Czech Republic. It is particularly popular with people from cities who have little or no contact with the countryside and at the same time prefer an ecological way of life closely linked to nature. Up to 80 % of the organic farms that took part in the survey operate …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 5. 2023
- Vedoucí: RNDr. Milan Skalický, Ph.D.
- Oponent: Silvie Karásková, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÁNSKY, Tomáš. \textit{Biofarmy v České republice: analýza agroturistiky}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/zlaqoz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / specializace:
Zemědělství a rozvoj venkova / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva