Hana Petránková

Diplomová práce

Nové způsoby aplikace marketingu ve stravovacích službách

New ways of marketing applications in the gastronomical services
Anotace:
Gastronomická zařízení v dnešní době silné konkurence musí být stále ve střehu a reflektovat měnící se přání a požadavky zákazníků. Základním předpokladem úspěchu stravovacího zařízení je originální vyjímečný koncept, výnikající kuchyně, profesionální obsluha a dobrý marketing. Zařízení využívá mnoho marketingových nástrojů, které se díky rychlému rozvoji informačních a komunikačních technologií stále …více
Abstract:
For the gastronomy facilities it's very difficult to keep their position in the gastronomy market. If the restaurant wants to be successful it must reflect need and expecations of its customers. The most important factors are: environment of restaurants, excellent cuisine, professional service and good marketing. The facility can use a lot of marketing tools, which are constantly changing due to rapid …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Martin Vaško

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/31656