Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 40 prací)
Legislativa ve vztahu k přípravkům na ochranu rostlin a kvalitě produkce
 (Vilém Koutník)

2019, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3uy5cq// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Legislativa a tvorba podnikateľského plánu
 (Henrieta Hegedűsová)

2009, Bakalářská práce, Bankovní institut vysoká škola SK / Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/pwwqh/ | Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost masa v průběhu zrání
 (Nicola Darkwahová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování jakosti hovězího masa během zrání
 (Monika Kavanová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
 (Anna Bartošíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
 (Klaudie Karafiátová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
 (Eliška Knoblochová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny kvalitativních znaků masa během skladování
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
 (Kateřina JANOUŠKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky daňčího masa
 (Petr PROCHÁZKA)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9xshzx// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 40 prací)