Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie výroby cukruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
(Jaroslava VACULÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wo53x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
(Adéla Valachovičová)2018, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/137364 | Geologické inženýrství / Geovědní a montánní turismus | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
(Jaroslav Samek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
(Žaneta RACHVALOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r1phrl// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ochucených ciderů
(Jana Jarešová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dwqwb2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ovocných destilátů
(Adéla Kotrlová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z5yvpi// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
(Eliska Romankiv)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
(Veronika Lavingrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba cukru v českých zemích dříve a nyní
(Lukáš MADĚRA)2016, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//hybkg1// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Vliv různé technologie bílého vína na obsah oxidu siřičitého
(Antonín Ivan)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oyiso2// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma