Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
druhy sladidelKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva
(Tereza Tomaničková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wefvn7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Úroveň glykemie v lidské krvi jako ukazatel použití různých druhů sladidel v potravinách
(Klára MATĚJČKOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ga2j18// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
(Eliska Romankiv)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Využití chromatografických technik pro analýzu umělých sladidel
(Tomáš Škop)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//o6e8x6// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Tereza ČIHÁKOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sgr9op// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti nápojů z vybraných druhů ovoce
(Radek PRAYER)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6ejfqw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Aktuální poznatky o zdravotních rizicích spojených s konzumací umělých sladidel
(Petra Turková)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//04pvgh// | Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti džemů z vybraných druhů ovoce
(Pavel PIHLÍK)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//v9osa5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Syntetické sladidla v potravinách a jejich vliv na organismus
(Monika Zikánová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ous891// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Denisa WEISSOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma