Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
enogastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Enogastronomie v Champagni
(Anna Dostálová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13472/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
(Adam Švidek)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//im7cx3// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
(Tereza KŘIVOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//orcky9// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".
(Jan Sodoma)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7091/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Víno ve spojitosti s enogastronomií
(Nikola Štěpánková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rxpfb/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Komparace kvality produkovaných vín ve vybraném vinařském regionu
(Anna Hanáková)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8730/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Italská gastronomie
(Igor Štěrba)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8846/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie
(Tereza Křivová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5ntlfk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
(Barbora Gregorová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xtlnj/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma