Theses on the same topic (having an identical keyword):
pokrmKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Denis Mizler)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
(Lucie Beranová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
(Jakub Timko)2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Theses on a related topic
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
(Nadine Lulic)2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rtbgk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Revitalizácia pokrmu trdelník v Českej republike
(Peter Valach)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/livm9/ | Etnologie / | Theses on a related topic
Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
(Karolína Monsportová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Theses on a related topic
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
(Petr Cristian Vrzák)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Theses on a related topic