Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

technologie výroby cukru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
 (Jaroslava VACULÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wo53x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
 (Adéla Valachovičová)

2018, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/137364 | Geologické inženýrství / Geovědní a montánní turismus | Práce na příbuzné téma

POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
 (Žaneta RACHVALOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r1phrl// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba cukru v českých zemích dříve a nyní
 (Lukáš MADĚRA)

2016, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//hybkg1// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby ochucených ciderů
 (Jana Jarešová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dwqwb2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
 (Martin Štefanov)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9qg2kh// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
 (Veronika Lavingrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
 (Radoslav Mičo)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6f02hh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
 (Eliska Romankiv)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
 (Jaroslava VACULÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wo53x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma