Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah susiny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vliv různé šířky řádků na výnos biomasy a obsah sušiny při pěstování čiroku
 (Pavel KUBEŠ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fdarl6// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Vliv přidání mrkve do výživy cvrčka banánového (Gryllus assimilis) na obsah karotenoidů a tokoferolů
 (Terezie Mačková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5eupd1// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

Přijatelný obsah síry pro ozimou řepku stanovený ve výluhu Mehlich 3
 (David Srp)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//swmz0d// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vlivu vybraných faktorů na obsah dusičnanů ve špenátu
 (Lucie Vojtíšková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4qs6in// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Obsah energie u vybraných druhů listové zeleniny pěstovaných v podmínkách deficitu vláhy
 (Veronika Follaufová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v82f21// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování ovoce na obsah vitamínu C v produktech z plodů rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)
 (Aneta Štěpánová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4wk8us// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Indikátory výživného stavu kukuřice sírou s ohledem na obsah přijatelné síry v půdě
 (Jan Belfín)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7q8an3// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma

Vliv postupné dehydratace a rehydratace na tvorbu sušiny a obsah energie kukuřice seté
 (Lenka Vaňková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l45a3r// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

Obsah vybraných rizikových prvků v plodnicích hub s léčivými účinky
 (Jan VONDRUŠKA)

2022, Disertační práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cu4tji// | Chemie / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)