Pavlína Wasserbauerová, DiS.

Bachelor's thesis

Konzumace červeného masa ve vztahu k riziku rakoviny

Consumption of Red Meat in Relation to Cancer Risk
Abstract:
Červené maso a masné výrobky jsou běžnou součástí moderního stravování, nicméně v roce 2015 byly Mezinárodní agenturou pro výzkum rakoviny označeny jako pravděpodobně karcinogenní pro člověka a jako humánní karcinogen. Cílem bakalářské práce s názvem „Konzumace červeného masa ve vztahu k riziku rakoviny“ je posouzení dostupných vědeckých studií a systematická revize relevantní literatury, které se …more
Abstract:
Red meat and meat products are a common part of the modern diet, but in 2015 they were identified by the International Agency for Research on Cancer as probably carcinogenic to humans and carcinogenic to humans. The aim of this bachelor thesis, entitled "Consumption of Red Meat in Relation to Cancer Risk", is to assess the available scientific studies and systematically review the relevant literature …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2024
  • Supervisor: prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
  • Reader: Michal Kosař, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta