Ing. Kateřina BOTUROVÁ

Master's thesis

Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol

The ratio of consumed and unconsumed part of school lunches at primary school pupils
Anotácia:
Školní stravování se zásadami správné zdravé stravy a ovlivňováním výživových zvyklostí dětské a dorostenecké populace patří mezi jednu z hlavních oblastí veřejného zdraví. Zdravá výživa nejen napomáhá zabraňovat chronickým a civilizačním onemocněním, ale také udržuje náš metabolismus v rovnováze. Cílem práce bylo získat poznatky o stravování a výživě žáků základních škol ve věku od 7 do 15ti let a …viac
Anotácia:
revence je proto nutné se touto problematikou zabývat.
Abstract:
School eating with the principles of a healthy diet and influencing the nutritional habits of children and adolescents is one of the main spheres of public health. Healthy nutrition not only helps to prevent chronic and civilization diseases, but also keeps our metabolism in balance. The aim of this diploma thesis work was to gain knowledge about school eating and nutrition of elementary school pupils …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedúci: MUDr. Pavla Svrčinová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BOTUROVÁ, Kateřina. Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol. Ostrava, 2019. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta