Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni – Bc. Jan Foldyna
Bc. Jan Foldyna
Bakalářská práce
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Gastronomic concept food truck focused on Czech gastronomy.
Anotace:
Food trucky jsou dnes čím dál tím oblíbenější mezi konzumenty. Zvýšení jak kvality, tak zpracování pokrmů ukázalo na fakt, že i venku na nohou se člověk může najíst nadmíru dobře, a přitom nemusí utratit hromadu peněz. Provozovatelé tohoto specifického odvětví gastronomie dokazují svou zručnost, kreativitu a lásku k jídlu, kterou se snaží předat dál. Cílem této bakalářské práce je navrhnout koncept …víceAbstract:
Nowadays, food trucks are becoming more and more popular among consumers. With the rising quality and preparation of meals one can state that even if it is outside standing, people can still enjoy remarkable food and save a lot of money. Operators of this specific gastronomic industry are proving their skilfulness, creativity, and love for food, which they are also trying to pass on. Main purpose of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/sqvbj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FOLDYNA, Jan. \textit{Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/1bf1on/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Požadavky pro provoz food trucku
Jan Pravda -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Community based product – metodika tvorby produktu, specifika, case study
Anna Tichá -
Product placement na blogu a míra jeho uvědomění spotřebitelem
Kristina Jančaříková -
Analysis of Winding Tree's business and blockchain solution, and UX design of their Travel Industry product
Daniel Korous -
Product placement ve vybraných pořadech českých televizí
Tereza Nováková