Bc. Jan Foldyna

Bakalářská práce

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni

Gastronomic concept food truck focused on Czech gastronomy.
Anotace:
Food trucky jsou dnes čím dál tím oblíbenější mezi konzumenty. Zvýšení jak kvality, tak zpracování pokrmů ukázalo na fakt, že i venku na nohou se člověk může najíst nadmíru dobře, a přitom nemusí utratit hromadu peněz. Provozovatelé tohoto specifického odvětví gastronomie dokazují svou zručnost, kreativitu a lásku k jídlu, kterou se snaží předat dál. Cílem této bakalářské práce je navrhnout koncept …více
Abstract:
Nowadays, food trucks are becoming more and more popular among consumers. With the rising quality and preparation of meals one can state that even if it is outside standing, people can still enjoy remarkable food and save a lot of money. Operators of this specific gastronomic industry are proving their skilfulness, creativity, and love for food, which they are also trying to pass on. Main purpose of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/sqvbj/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze