Současný pohled na kvalitu zahradnických produktů z ekologické produkce. – Tereza Vítámvásová
Tereza Vítámvásová
Bachelor's thesis
Současný pohled na kvalitu zahradnických produktů z ekologické produkce.
The current view of quality of horticultural products from organic production
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na téma ekologického zemědělství s porovnáním ke konvenčnímu zemědělství, biopotraviny a jejich zpracování, certifikaci a kvalitu. Dále se zaměřuje na biobavlnu a její zpracování, organizace kontroly a také na porovnání s konvenční bavlnou. V bakalářské práci je popsána biokosmetika a její zpracování, skladování, značení a platná legislativa.Abstract:
The bachelor thesis is focused on organic farming in comparison with convectional agriculture, bio food and their processing, certification and quality. Moreover, the thesis describes bio cotton and its processing, control organization and also the comparison with conventional cotton. The last but not least part of the thesis deals with bio cosmetics and its processing, storage, labeling and current …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miloš Jurica, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VÍTÁMVÁSOVÁ, Tereza. \textit{Současný pohled na kvalitu zahradnických produktů z~ekologické produkce.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Horticulture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/1jcvz7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Horticulture
Theses on a related topic
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights