Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob – Bc. Tereza Kubečková
Bc. Tereza Kubečková
Master's thesis
Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob
Healthy food supported by ICT as a tool for the prevention of diseases
Abstract:
KUBEČKOVÁ, Tereza. Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 72 stran Práce se zaměřuje na současné téma stravování podle zásad zdravé výživy a možnosti jeho podpory technologií. Cílem práce je zhodnocení současných možností podpory procesu zdravého stravování ICT. Teoretická část se zabývá zdravou výživou a jejím významem pro …moreAbstract:
KUBEČKOVÁ, Tereza. Healthy food supported by ICT as a tool for the prevention of diseases. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 72 pages The work focuses on the current theme of eating according to principles of healthy nutrition and possibilities of its support by technology. The aim of the thesis is to evaluate the current possibilities of support of healthy eating by ICT. The theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13454/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Reader: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Economics and Management / Marketing Communication (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Komparační studie evaluačního procesu základní školy s programem Škola podporující zdraví
Jarmila Brázdilová -
Trestné činy proti životu a zdraví
Monika Kučerová Šiknerová -
Řešení problematiky učebních textů pro výuku předmětu technologie masa
Josef Houser -
Komentovaný překlad odborného textu z technologické oblasti: Sociální a mezinárodní dopady využití technologie umělé inteligence
Alexandr OROS -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Dash dieta
Daniela Hrdá -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Porovnání použití různých startérových diet ve výživě telat v období mléčné výživy
Anna Zuzanová