Romana CIELECKÁ

Bachelor's thesis

Moderní metody stanovení mikroorganismů v potravinách

Modern methods of microorganism detection in foods
Abstract:
Bakalářská práce je psána formou literární rešerše. Jejím hlavním cílem je představit nové metody detekce mikroorganismů využívané v potravinářské mikrobiologii. Práce obecně pojímá celkovou problematiku spojenou s výskytem mikroorganismů v potravinách. Uvádí tedy přehled potravinářsky významných mikroorganismů, spolu s jejich základní charakteristikou; základní shrnutí odběru a zpracování vzorků pro …more
Abstract:
The Bachelor Thesis is based on literature search. Its main aim is to present new methods of microorganism detection which are employed in food microbiology. The thesis deals with general issues related to microorganism occurence in food. It provides an overview of microoorganisms important in food industry and foodborne pathogens, along with their basic characteristics, as well as a basic summary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2013
Accessible from:: 22. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 5. 2013
  • Supervisor: Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CIELECKÁ, Romana. Moderní metody stanovení mikroorganismů v potravinách. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta