Analýza užitkovosti prasat v ekologickém zemědělství – Veronika Rotsčidlová
Veronika Rotsčidlová
Bakalářská práce
Analýza užitkovosti prasat v ekologickém zemědělství
The performance analysis of pigs in organic farming
Anotace:
Předmětem bakalářské práce s názvem „Analýza užitkovosti prasat v ekologickém zemědělství“ je shrnutí informací o chovu prasat v systému ekologického zemědělství pomocí ukazatelů užitkovosti a faktorů, které na ni působí.Úvod práce se zaměřuje na seznámení s ekologickým způsobem chovu prasat, na jejich početní stavy a produkci. Ekologický chov prasat má zvyšující tendenci, jak v počtu chovaných jedinců …víceAbstract:
A subject of the bachelor thesis called „The performance of pigs in organic farming“ is a summary of the informations about pigs breeding under the organic farming systém using performance indicators and factors that influence it.The introduction of the thesis focuses on acquainting with the ecological way of pig breeding, on their numbers and production. Organic pig breeding has an increasing tendency …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Monika Okrouhlá, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROTSČIDLOVÁ, Veronika. \textit{Analýza užitkovosti prasat v~ekologickém zemědělství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/2erx19/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva