Bc. Lucie KAŇOKOVÁ

Bakalářská práce

Senzorická analýza potravin

Sensory foodstuffs analysis
Anotace:
Seznámení se senzorickou analýzou, popis receptorů a charakteristika hodnotitelů.
Abstract:
Theoretical part solves the topics connected with work. Practical part is related to overview of samples thereby tastes that can be felt and compared better by human
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7994

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KAŇOKOVÁ, Lucie. Senzorická analýza potravin. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.