Bc. Tereza Burianová

Master's thesis

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře

Comparsion of qualitative parameters resulting from ”Gothajský salám” recipe change
Abstract:
Rostoucí obliba masných výrobků významně přispívá k nadměrnému příjmu soli a s ním spojených rizik, jako je rozvoj kardiovaskulárních a civilizačních onemocnění. Sůl jako taková má ovšem v masných výrobcích klíčovou roli. Významně ovlivňuje technologické a jakostní parametry i trvanlivost. Cílem této diplomové práce s názvem „Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře …more
Abstract:
The growing popularity of meat products significantly contributes to excessive salt intake which comes with several health risks, such as the development of cardiovascular and civilization diseases. However, salt has a key role in meat products. It significantly affects technological and qualitative parameters and shelf-life. Target of this diploma thesis „Comparsion of qualitative parameters resulting …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Pavel Smetana, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta