Bc. Jan Omáčka

Bakalářská práce

Webový portál pro celiaky

Web portal for celiacs
Anotace:
Práce se zabývá tvorbou webového portálu obsahujícího databázi bezlepkových produktů dostupných v České republice a jeho uvedení do praxe pod adresou gluten.cz. Portál je dostupný pomocí mobilních zařízení díky implementaci responzivního web designu. Cílem je tedy usnadnění nákupu bezlepkových potravin především za pomoci chytrého telefonu přímo v obchodě.
Abstract:
The thesis deals with the creation of a web portal containing a database of gluten-free products available in Czech Republic on address gluten.cz. Portal is accessible via mobile devices due to implementation of responsive web design. The aim is to simplify gluten-free products shopping using especially a smart phone.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Jan Hřídel

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Omáčka, Jan. Webový portál pro celiaky. Pardubice, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta elektrotechniky a informatiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta elektrotechniky a informatiky

Univerzita Pardubice

Fakulta elektrotechniky a informatiky

Bakalářský studijní program / obor:
Informační technologie / Informační technologie