Bc. Jan Omáčka
Bakalářská práce
Webový portál pro celiaky
Web portal for celiacs
Anotace:
Práce se zabývá tvorbou webového portálu obsahujícího databázi bezlepkových produktů dostupných v České republice a jeho uvedení do praxe pod adresou gluten.cz. Portál je dostupný pomocí mobilních zařízení díky implementaci responzivního web designu. Cílem je tedy usnadnění nákupu bezlepkových potravin především za pomoci chytrého telefonu přímo v obchodě.Abstract:
The thesis deals with the creation of a web portal containing a database of gluten-free products available in Czech Republic on address gluten.cz. Portal is accessible via mobile devices due to implementation of responsive web design. The aim is to simplify gluten-free products shopping using especially a smart phone.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Jan Hřídel
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Omáčka, Jan. Webový portál pro celiaky. Pardubice, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta elektrotechniky a informatiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta elektrotechniky a informatikyUniverzita Pardubice
Fakulta elektrotechniky a informatikyBakalářský studijní program / obor:
Informační technologie / Informační technologie
Práce na příbuzné téma
-
Responzivní web design a nové grafické trendy
Dominika Gajdičiarová -
Responzivní web design
Michal Budík -
Responzivní web design
Milan Šťovíček -
Využití responzivního web designu z hlediska uživatelů s postižením
Vojtěch Kotrba -
Responzivní web optimalizovaný pro dotykové platformy
Patrik Zajíc -
Responzivní design a technologie pro tvorbu webu
Jiří Kadlčík -
Současná problematika web designu pro uživatele se zrakovým postižením
Ondřej Hladík -
Responzivní design a jeho využití při procesu tvorby webu
Martin Prokop