Využití gastronomických trendů v restauračním menu – Jiřina Macková
Jiřina Macková
Bakalářská práce
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
Use of gastronomic trends in restaurants menu
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analýza a návrh využití nových trendů v restauračním menu v restauraci Black Kale v Ostravě. V teoretické části je první kapitola věnována gastronomií a zdravé výživě. Druhá kapitola popisuje pohostinství a stravovací služby. Třetí kapitola se zabývá popisem podniku Black Kale. Součástí práce bude také porovnání využití nových trendů v restauraci. V praktické části bude specifikována …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to analyze and propose the use of new trends in the restaurant menu in the Black Kale restaurant in Ostrava. In the theoretical part, the first chapter is devoted to gastronomy and healthy nutrition. The second chapter describes hospitality and catering services. The third chapter deals with the description of the Black Kale company. Part of the work will also be a …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/za3zy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2020
- Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
Radka Smržová -
Gastronomie v Pardubickém kraji
Soňa Sedláčková -
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
Adéla Staňková -
Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
Linda Králová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Alena OVČAČÍKOVÁ -
Gastronomie a zdravý životní styl
Zdeněk ELFMARK -
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
Anna Zapletalová