Jiřina Macková

Bakalářská práce

Využití gastronomických trendů v restauračním menu

Use of gastronomic trends in restaurants menu
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analýza a návrh využití nových trendů v restauračním menu v restauraci Black Kale v Ostravě. V teoretické části je první kapitola věnována gastronomií a zdravé výživě. Druhá kapitola popisuje pohostinství a stravovací služby. Třetí kapitola se zabývá popisem podniku Black Kale. Součástí práce bude také porovnání využití nových trendů v restauraci. V praktické části bude specifikována …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to analyze and propose the use of new trends in the restaurant menu in the Black Kale restaurant in Ostrava. In the theoretical part, the first chapter is devoted to gastronomy and healthy nutrition. The second chapter describes hospitality and catering services. The third chapter deals with the description of the Black Kale company. Part of the work will also be a …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/za3zy/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management