Roman Kubišta

Bachelor's thesis

Nabídka a kvalita gastronomických služeb

Offer and quality services in gastronomy
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je nabídka a kvalita gastronomických služeb. Cílem práce je analyzovat a vzájemně komparovat dvě restaurace, které se nacházejí na Praze 2 a na základě předem stanovených kritérií a výsledků mystery shoppingu navrhnout vhodná doporučení. Práce je rozdělena do tří částí – teoretické, analytické a návrhové V teoretické části je popsána historie české a světové gastronomie, současná …viac
Abstract:
The theme of this dissertation is offer and quality services in gastronomy. The aim of this dissertation is analysis and comparison of selected restaurants in Prague 2 based on predetermined criteria and results of mystery shopping and make recommenditations for both restaurants. Dissertation is dividend into three chapters. Theoretical part, analytical part and proposal part. In theoretical part is …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management