Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) – Anna Venikova
Anna Venikova
Bakalářská práce
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
Chocolate and its appropriate combinations to drinks in restaurants (her offer and popularity in selected catering equipment)
Anotace:
Abstrakt VENIKOVA, Anna. Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízeních). [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 78 strany. Bakalářská práce je věnována zajímavému a nevšednímu tématu – využití čokolády v gastronomii, s hlubší analýzou horkých a studených nápojů. Práce obsahuje primární a sekundární analýzu, zejména …víceAbstract:
Abstract Bachelor‘s thesis is devoted to interesting and uncommon topic - the use of chocolate in gastronomy, with a deeper analysis of hot and cold drinks. The work includes primary and secondary analysis, especially tasting of selected alcoholic and non-alcoholic beverages, analysis of the offer of chocolate drinks in the Czech bars and restaurants. The work also deals with the history of cocoa, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 12. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Jan Egner
- Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VENIKOVA, Anna. \textit{Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/3qvd01/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
An Analysis of the Modern Audit of Marketing Strategy Procedures of Coca-Cola and How it Affected the Internationally Renowned Company
Max Ralph Carle -
Reklama na alkoholické nápoje a tabákové výrobky a její právní regulace
Martin Kotva -
Zdanění alkoholických nápojů v České republice a ve vybraných státech Evropské unie
Markéta Kolečková -
Komparace vlivu spotřební daně na spotřebu a státní rozpočet ČR u tabákových výrobků a alkoholu v letech 2000-2015
Jakub Kras -
Manuál pro tvorbu právně nezávadné reklamy na alkoholické nápoje a tabákové výrobky
Darja Balcárková -
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
Stanislava Malá -
Komunikace jako klíčová aktivita a nástroj rozvoje vztahu. Metody komunikace a sledované cíle. Výzkum spojení komunikace-produkt-konkurenční výhoda-odlišení se-vztah.
Radka Zemanová -
Využití ITP v environmentální a elementární analýze
Marie Bartošková