Specifika institucionálního stravování – Bc. Miloslav Škopek
Bc. Miloslav Škopek
Master's thesis
Specifika institucionálního stravování
The Specifics of The Institutional Food Service
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá problematikou institucionálního stravování. V teoretické části jsou popsány stravování a jeho formy, legislativa a hygienické požadavky, výživa dětí a mládeže a potravinové intolerance a alergie. Cílem práce je vyhodnotit dosavadní praxi v této oblasti institucionálního stravování a navrhnout vhodné rozšíření pro zkvalitnění služeb, skladby pokrmů, při zohlednění ekonomických …viacAbstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou institucionálního stravování. V teoretické části jsou popsány stravování a jeho formy, legislativa a hygienické požadavky, výživa dětí a mládeže a potravinové intolerance a alergie. Cílem práce je vyhodnotit dosavadní praxi v této oblasti institucionálního stravování a navrhnout vhodné rozšíření pro zkvalitnění služeb, skladby pokrmů, při zohlednění ekonomických …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bntqp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
- Vedúci: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠKOPEK, Miloslav. \textit{Specifika institucionálního stravování}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/3upyci/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Institucionální stravování – nemocnice
Nikola Rusevská -
Institucionální stravování – školy
Veronika Hradilíková -
Institucionální stravování – firmy
Jan Volf -
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
Diana Tsvetkova -
Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA
Miloslav Škopek -
Specifika institucionálního stravování (škola)
Vendula Hrušková -
Udržitelnost ve stravování: Analýza udržitelnosti školních jídelen ve městě Benešov
Anna Hanibalová -
Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
Romana Straussová