Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích – Michaela Vaňková
Michaela Vaňková
Bachelor's thesis
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
Analysis of the incidence of the most common foods in Czech restaurants
Anotácia:
Tato bakalářská práce se věnuje analýze výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích. Analýza je zúžena pouze na restaurace, kde si lidé nepotrpí na předkrmy a dezerty. Jsou zde zanesena pouze jídla, která si člověk běžně objedná k obědu či večeři. Cílem této práce je zjistit, jaká potravina se v českých restauracích nejčastěji nabízí. Dále se v předložené prací snažím získat informace o tom …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with the analysis of the most frequent foodstuffs in Czech restaurants. The analysis is narrowed down to the restaurants, where people are not fond of appetisers and desserts. Therefore, the analysis only covers dishes a person ordinarily orders for lunch or dinner. The aim of this work is to find out what food Czech restaurants most frequently offer. Additionally, I am trying …viacKľúčové slová
Česká republika jídlo pokrm potravina restaurace Czech Republic food foodstuff restaurant
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/jmuml/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
- Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAŇKOVÁ, Michaela. \textit{Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/3vl1u2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.
Adriána Dorková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Koncept Restaurant day
Zuzana Bartíková -
Analysis of the Customers' Satisfaction in the Restaurant Planet Sushi
Andrea Vilímová -
Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Maryna Skrypnichenko -
Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO
Duong Hung Le Van -
\^{E}tre client français dans un restaurant tch\`{e}que
Veronika RŮŽIČKOVÁ -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková