Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj – Bc. Karolína Michtalíková
Bc. Karolína Michtalíková
Bachelor's thesis
Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj
Possibilities and development of eco-friendly catering
Abstract:
This Bachelor´s Dissertation deals with the importance of ecologically oriented catering and its further development. The aim of the bachelor´s dissertation was to find out what position the ecologically oriented catering has on the market and whether it is able to compete with other catering companies. The first part is devoted to theoretical knowledge of basic concepts such as gastronomy, healthy …viacAbstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá významom ekologicky zameraného cateringu a jeho ďalším vývojom. Cieľom bakalárskej práce bolo zistiť, aké má ekologicky zameraný catering postavenie na trhu a či je schopný konkurovať ostatným cateringovým spoločnostiam. Prvá časť je venovaná teoretickým poznatkom o základných pojmoch, ako je gastronómia, zdravá výživa, význam cateringu ale aj samotnej ekológií v gastronómií …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/d7s7v/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
- Vedúci: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MICHTALÍKOVÁ, Karolína. \textit{Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/42kpkd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
The Horizontal Effect of the Right to a Healthy Environment
Martin Bobák -
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Udržateľná gastronómia
Martina Skorušová -
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
Jozef Kontuľ -
Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch
Turanová Turanová -
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Vývojové trendy v poptávce po hotelových službách
Soňa Muroňová -
Trendy v nabídce služeb a produktů komerčního bankovnictví
Jaroslav Urbanec