Jana BUCHTOVÁ

Bachelor's thesis

Funkční potraviny ( koření, byliny ) a jejich význam pro prevenci a léčbu zdravotních potíží.

FUNCTIONAL FOOD (HERBS,SPICES) and their importance for the prevention and treatment of health problems
Abstract:
Pro zpracování bakalářské práce jsem zvolila téma ?Funkční potraviny (byliny a koření) a jejich význam pro prevenci a léčbu zdravotních potíží?. Funkční potraviny představovaly do nedávné doby málo probádanou oblast výživy. V posledních letech informace o jejich pozitivních účincích ovlivňují mnohá výživová doporučení pro uchování zdraví i pro řešení zdravotních problémů. Cílem mé bakalářské práce …more
Abstract:
I my bachelor thesis called ?Functional food (herbs and spices) and their importance for prevention and cure of health problems? I was trying to explain how important is the functional food. Until the recent time, not too many specialists were interested in this part of nutrition problems. On the other hand, information about the functional food positive impact influence many nutrition recommendations …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 4. 2010
Accessible from:: 9. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 5. 2010
  • Supervisor: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BUCHTOVÁ, Jana. Funkční potraviny ( koření, byliny ) a jejich význam pro prevenci a léčbu zdravotních potíží.. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta