SENZORICKÉ HODNOCENÍ MÍCHANÝCH NÁPOJÚ – Michal Klačanský
Michal Klačanský
Bakalářská práce
SENZORICKÉ HODNOCENÍ MÍCHANÝCH NÁPOJÚ
Anotace:
Anotácia: KLAČANSKÝ, Michal. Senzorické hodnocení míchaných nápojú. (bakalárska práca). Vysoká škola obchodní a hotelová v Brne ( Brno, Česká republika). Katedra ekonómie a manažmentu. Školiteľ: Mgr. Tomáš Ulbrich, Ph. D. Bakalárska práca senzorického hodnocení míchaných nápojú sa zaoberá hodnotením miešaných nápojov s použitím ružového vína. Úlohou bakalárskej práce je zistiť vlastnosti týchto miešaných …víceAbstract:
Annotation: KLAČANSKÝ, Michal. Sensory evaluation of cocktails. (Bachelor thesis). College of Business and Hotel Management in Brno ( Brno, Czech Republic). Department of Economics and Management. Supervisor: Mgr. Tomáš Ulbrich, Ph. D. This bachelor thesis about sensory evaluation of mixed drinks is dealing with an evaluation of such drinks containing rosé wine. The function of this bachelor thesis …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/4scvrk/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2016
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Hrabě, J.
6. 5. 2016