Ryba v českém školním stravování – Bc. Karolína Brožová
Bc. Karolína Brožová
Master's thesis
Ryba v českém školním stravování
Fish in Czech School Catering
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá rolí ryby v českém školním stravování. Hlavním cílem je identifikovat nabídku a poptávku po rybích pokrmech v českých školních stravovacích zařízeních. Dalším cílem je identifikovat využití sladkovodních i mořských ryb v českých školních stravovacích zařízeních. Teoretická část se zabývá rybníkářstvím v České republice, vybranými druhy ryb, zdraví prospěšnými účinky ryb …viacAbstract:
This Master’s Dissertation deals with the role of fish in Czech school catering. The main goal is to identify the supply and demand of fish dishes in Czech school catering facilities. Another goal is to identify the use of freshwater and saltwater fish in Czech school catering facilities. The theoretical part deals with pond farming in the Czech Republic, selected fish species, health benefits of fish …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ak0jb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2022
- Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BROŽOVÁ, Karolína. \textit{Ryba v českém školním stravování}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/51sx2e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Návrh komunikační kampaně ovlivňující spotřební chování žáků v zařízeních školního stravování směrem k neplýtvání jídlem
Berenika Viktorie Bennin -
Institucionální stravování – školy
Veronika Hradilíková -
Faktory ovlivňující spokojenost strávníků ve veřejném stravovacím zařízení
Ilona FROUZOVÁ -
Současné školní stravování se zaměřením na školní bufety a prodejní automaty
Marcela Rábová -
Stravování dětí ve školní jídelně Velké Bílovice vs. stravovací návyky a životní styl v rodině
Radmila Stachovičová -
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Daniela FIALOVÁ -
Cenová strategie stravovacích zařízení SKM Mendelu
Michaela Plecháčová -
Financování stravovacích zařízení na základních školách
Andrea Hořínková