Lenka Nestarcová

Bakalářská práce

Oranžová vína

Orange wines
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o tematice oranžových a naturálních vín. Teoretická část se soustředila na shromáždění a zpracování základních principů výroby těchto vín. Dále byla zaměřena na historické údaje týkající se výroby oranžových a naturálních vín. Tyto informace zahrnovaly prvopočátky, novodobou historii i současnost v zahraničí i na tuzemském trhu.V experimentální části byla senzoricky …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the theme of orange and natural wines. The aim of the first part is collected and processed the basic principles of production of these wines. It also concentrates historical data on orange and natural wine production. This information includes beginnings, modern history and present abroad and on the domestic market.Selected orange wines were evaluated sensory and …více
 

Klíčová slova

víno qvevri naturální

Keywords

qvevri natural wine
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
  • Oponent: Ivana Flajšingerová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma