Lenka Nestarcová
Bachelor's thesis
Oranžová vína
Orange wines
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o tematice oranžových a naturálních vín. Teoretická část se soustředila na shromáždění a zpracování základních principů výroby těchto vín. Dále byla zaměřena na historické údaje týkající se výroby oranžových a naturálních vín. Tyto informace zahrnovaly prvopočátky, novodobou historii i současnost v zahraničí i na tuzemském trhu.V experimentální části byla senzoricky …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on the theme of orange and natural wines. The aim of the first part is collected and processed the basic principles of production of these wines. It also concentrates historical data on orange and natural wine production. This information includes beginnings, modern history and present abroad and on the domestic market.Selected orange wines were evaluated sensory and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
- Reader: Ivana Flajšingerová, externi
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine consuption trends
Viktoriya Nasypova -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Víno a párovanie vína s jedlom
Jakub Košút -
Bio víno na Slovensku
Viktória Škrdlová -
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
Tomáš Ventruba