Jana ČERNÁ

Bachelor's thesis

Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

Principles hygienics workrooms in confectionary production
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu …more
Abstract:
The objective of this Bachelor thesis is meet with measures, whose knowledge is necessary for limitation hazards concerning of confectionary production in practice. Other part of the work contains summary of the principles safeness and protection of health at work, further correct productive and hygienic practice that the deal with correct behaviour operation. At last parts is devoted to brief attention …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2009
Identifier: 12778

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ČERNÁ, Jana. Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.