Jana ČERNÁ
Bachelor's thesis
Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě
Principles hygienics workrooms in confectionary production
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu …moreAbstract:
The objective of this Bachelor thesis is meet with measures, whose knowledge is necessary for limitation hazards concerning of confectionary production in practice. Other part of the work contains summary of the principles safeness and protection of health at work, further correct productive and hygienic practice that the deal with correct behaviour operation. At last parts is devoted to brief attention …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2009
Identifier:
12778
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČERNÁ, Jana. Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby
Veronika WEISSOVÁ -
Bezpečnost a ochrana zdraví žáků a zaměstnanců vybraných středních škol Karlovarského kraje včetně ochrany před sociálně patologickými jevy
Adriana Hlinková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, nedostatky v oblasti komerční bezpečnosti
Robert Vlček -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci na školním statku
Kateřina Svobodová -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci se zaměřením na konkrétní organizaci
Štěpánka Bujárková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci se zaměřením na konkrétní organizaci
Ondřej Šeda -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci v mimořádných situacích
Gabriela Sližová -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci
Tereza Štiková