Catering versus provoz ala carte – Bc. Nikola Brambergerová
Bc. Nikola Brambergerová
Bachelor's thesis
Catering versus provoz ala carte
Catering versus operation ala carte
Anotácia:
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo navrhnout všeobecné možnosti optimalizace provozu ala carte a cateringu při pořádání společensko-gastronomických eventů s ohledem na preference potenciálních klientů. Druhým hlavním cílem bakalářské práce bylo formulovat doporučení pro začínající podnikatele v gastronomickém průmyslu. Dílčím cílem této bakalářské práce bylo identifikovat výhody a nevýhody provozu …viacAbstract:
The main objective of this bachelor´s dissertation was to propose the general options of operation ala carte and catering in organising the socio-gastronomic events with regard to the preferences of potential clients. The second main objective of bachelor´s dissertation was to formulate the recommendations for new entrepreneurs in the gastronomic industry. The partial objective of this bachelor´s dissertation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14254/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2016
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRAMBERGEROVÁ, Nikola. \textit{Catering versus provoz ala carte}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/5w7cp9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Plán marketingového komunikačního mixu pro restaurační zařízení pro rok 2014
Šárka Staníková -
Sensitivity a la carte: The White House Correspondets Dinner
Martin Pleva -
Podnikatelský záměr a jeho realizace v České republice z pohledu cizince (Založení a provoz kosmetického salonu)
Ninel JELISEJEVA -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque
Věra Kuklíková -
Služby finančních institucí pro podnikatele v oblasti hotelnictví a gastronomie.
Jakub Křemen -
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Nikita Fomin -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá