Boris Trimaylov

Bakalářská práce

Význam malých podniků v hotelnictví a gastronomii

Significance of small business in the catering and hotel industry.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá významem malých podniků v hotelnictví a gastronomii. Zaměřuje se na restauraci Na Kruš, jež se nachází v pražských Holešovicích. Cílem práce je zhodnocení významu malých podniků působících v gastronomii a hotelnictví v hospodářství České republiky. Dalším cílem je zpracování návrhu na zlepšení negativních stránek restaurace Na Kruš, pomocí SWOT analýzy, na základě dotazníků …více
Abstract:
The present thesis is dedicated to the analysis of the role of small-scale enterprises in the catering and hotel businesses. The research is based on the performance of restaurant Na Kruš which is located in the region of Holešovice, Prague. The main goals of this thesis are to assess the role of small-scale enterprises working in catering and hotel sectors of economy of the Czech Republic and to develop …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
  • Vedoucí: doc. Ing. Věra Košteková, CSc.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze