Patrícia Hudecová

Bachelor's thesis

Analýza vplyvu zeleného marketingu na správanie spotrebiteľov v reťazci rýchleho občerstvenia

Analysis of Green Marketing Impact on Consumer Behavior in the Fastfood Chain
Anotácia:
Témou bakalárskej práce je vplyv zeleného marketingu na správanie spotrebiteľa v McDonalds. Cieľom práce bolo zistiť, ako spotrebitelia vnímajú ekologickú stránku spoločnosti a do akej miery ich vie ovplyvniť zelený marketing. V teoretickej časti sú charakterizované základné pojmy a spoločnosť McDonalds. Ďalšia časť je praktická, ktorá sa zameriava na analýzu dotazníka a vyhodnotenie zadaných hypotéz …viac
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is the influence of green marketing on consumer behavior at McDonalds. The aim of the work was to find out how consumers perceive the ecological side of society and to what extent green marketing can influence them. The theoretical part characterizes the basic terms and the company McDonalds. The next part is practical which focuses on the analysis of the questionnaire …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2022
  • Vedúci: Lenka Švajdová
  • Oponent: Šárka Janků

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava