Bc. Jana Floriánová

Master's thesis

Technologie výroby a jakost hroznového moštu

The production technology and quality of graapes musts
Abstract:
Diplomová práce se věnuje problematice výroby hroznových moštů, jejich jakosti a senzorickému profilu. V teoretické části je popsané chemické složení hroznů, technologie výroby a také metody zvýšení údržnosti moštů. Praktická část je rozdělena na tři větší celky. První část se věnuje dvěma použitým odrůdám a jejich původu. Dále se také věnuje technologii výroby hroznového moštu. Druhý celek je věnován …more
Abstract:
The thesis deals with the production of grapes musts, their quality and sensory profile. The theoretical part describes the chemical composition of grapes, production technology and methods of increasing the shelf life of musts. The practical part is divided into thee larger units. The first part deals with the two varieties used and their origin. It also deals with the technology of grape must production …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Radka Daňková, Ph.D.
  • Reader: Miroslava Kolářová, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta