Bc. Jana Floriánová

Diplomová práce

Technologie výroby a jakost hroznového moštu

The production technology and quality of graapes musts
Anotace:
Diplomová práce se věnuje problematice výroby hroznových moštů, jejich jakosti a senzorickému profilu. V teoretické části je popsané chemické složení hroznů, technologie výroby a také metody zvýšení údržnosti moštů. Praktická část je rozdělena na tři větší celky. První část se věnuje dvěma použitým odrůdám a jejich původu. Dále se také věnuje technologii výroby hroznového moštu. Druhý celek je věnován …více
Abstract:
The thesis deals with the production of grapes musts, their quality and sensory profile. The theoretical part describes the chemical composition of grapes, production technology and methods of increasing the shelf life of musts. The practical part is divided into thee larger units. The first part deals with the two varieties used and their origin. It also deals with the technology of grape must production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radka Daňková, Ph.D.
  • Oponent: Miroslava Kolářová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin