Tereza Hemzáčková

Bachelor's thesis

Specifika v zajišťování stravování ve školách

The Specifics of Providing Catering at Schools
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá specifiky školního stravování. V teoretické části je definována gastronomie a gastronomické služby. Blíže je charakterizována oblast školního stravování a popsán systém zajišťování stravy ve školních jídelnách, zejména čím se zařízení školního stravování musí řídit, co musí splňovat a jaká platná legislativa tuto oblast upravuje. Cílem práce je analyzovat provoz dvou …more
Abstract:
This bachelor thesis looks into the specifics of catering services of elementary schools. In the theoretical part the terms gastronomy and gastronomical services are defined. Next follows characterization of the area of elementary school catering, and description of the system that provides catering in school dining facilities, especially the directions that this facilities must follow, standarts, …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze