Bc. Filip Jung
Bachelor's thesis
Molekulární gastronomie
Molecular gastronomy
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá molekulární gastronomií a uplatňováním jejich metod v restauracích. Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda jsou metody molekulární gastronomie uplatňovány v restauracích, pokud ano, které metody to jsou a zda jsou použity správné technologické postupy. Teoreticko-metodologická část se zaměřuje na vývoj molekulární gastronomie, její představitele a metody, které se v …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with molecular gastronomy and the application of its methods in restaurants. The aim of this bachelor thesis is to find out whether the methods of molecular gastronomy are applied in restaurants, if so, which methods are applied and whether the correct technological procedures are used. The theoretical and methodological part is focused on the development of molecular gastronomy …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/cfhyi/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Návrh marketingové strategie pro molekulární kuchyni
Andrea Olahová -
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
Anna Bartošíková -
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
Michaela Merclová -
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
Barbora Bartuňková -
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Dominika Tamaši -
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
David Hlava