Zhodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku – Michal Brňovják
Michal Brňovják
Master's thesis
Zhodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku
Assessment of the Competitiveness of the Chosen Company
Anotácia:
Cílem této práce je zhodnocení konkurenceschopnosti restauračního zařízení. Zvolený problém je řešen pomocí analýzy PEST, 5 konkurenčních sil, BCG a SWOT. Pro sběr dat byla použita metoda dotazníkové šetření a mystery shopping. Provedeným výzkumem byly zjištěny konkurenční výhody a nevýhody, rozpoznány faktory, kterým je potřeba věnovat pozornost a byla odhalena současná tržní pozice. Výsledky této …viacAbstract:
The aim of this study is to evaluate the competitiveness of restaurant equipment. Selected problem is solved by PEST analysis, five competitive forces, SWOT and BCG. For data collection was used to survey method and mystery shopping. Carried out the research were identified competitive advantages and disadvantages, identified factors that need attention and was revealed current market position. The …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/113659
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2016
- Vedúci: Blanka Poczatková
- Oponent: Kateřina Sittová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / odbor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Zvýšení konkurenceschopnosti vybraného pohostinského zařízení v Bejrútu
Šárka Issa -
Zhodnocení konkurenceschopnosti restauračního zařízení
Petra Vymětalová -
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž
Eva HEGEROVÁ -
Inovace jako nástroj konkurenceschopnosti podniku
Tereza Červinková -
Improving the competitiveness of the organization in the field of telecommunications
Guram Turkiia -
Kvalita jako faktor konkurenceschopnosti podniku
Peter Marinič -
Analýza konkurence restaurace
Michaela Dvorščáková -
Analýza konkurence na restauračním trhu
Eva Zicháčková