Lan Anh Nguyen Thi

Bakalářská práce

Stravovací zvyklosti a specifika gastronomie vybraných asijských zemí

Eating habits and the specifics of gastronomy in selected Asian countries
Anotace:
Práce se zabývá představením stravovacích zvyklostí a specifika gastronomie Japonska a Koreje. Cílem práce je porovnání jednotlivých kultur a popsat odlišnosti mezi evropskou a asijskou gastronomií. První část práce se zabývá teoretickou částí cestovního ruchu a jednotlivými definicemi. Druhá část popisuje japonskou a korejskou kulturu, jejich stravovací zvyklosti, etiketu, jednotlivé pokrmy daných …více
Abstract:
The thesis analyzise and introduce the eating habits and the specifics of gastronomy in Japan and South Korea. The aim of the thesis is to compare individual cultures and describe the differences between European and Asian gastronomy. The first section of the thesis is focused on the theoretical part of the tourism industry and the definitions. The second section describes the Japanese and Korean culture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
  • Vedoucí: Jarmila Indrová
  • Oponent: Tomáš Bakos

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41163

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj