Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách – Bc. Lucie PAVCOVÁ
Bc. Lucie PAVCOVÁ
Diplomová práce
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Possibilities of increasing child consunption of vegetable, fruit and legumes in school dining hall.
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo zpracování a praktické ověření nutričního programu zaměřeného na zvýšení spotřeby zeleniny, ovoce a luštěnin (dále jen ?ZOL?), ve školní jídelně Mateřské školy T. G. Masaryka v Českém Krumlově. V teoretické části, kromě informací o nutričních požadavcích na výživu školních dětí, je popsán současný oficiální systém kontroly stravování, založený na tzv. spotřebním koši, který …víceAbstract:
The aim of the diploma thesis was processing and practical verification of a nutrition program aimed at an increasing the consumption of vegetables, fruits and legumes (hereinafter the "VFL"), in the T.G. Masaryk?s kindergarten school canteen in Český Krumlov. In the theoretical part, except the information about the nutritional requirements for schoolchildren?s feeding, it describes the current system …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2016
Zveřejnit od: 29. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVCOVÁ, Lucie. \textit{Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/7omt8p/.
Jak správně citovat práci
PAVCOVÁ, Lucie. Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
SPOTŘEBNÍ KOŠ VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A STRAVOVÁNÍ DĚTÍ ŠKOLNÍHO VĚKU
Nikola Číková -
Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Lucie Oslzlá -
Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Kateřina Slováčková -
Význam spotřebního koše ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Martina Flasarová -
Výživa a stravování dětí ve vybraném středisku sociálních služeb
Iveta BÁTOVSKÁ -
Výživa a stravování ve školních jídelnách
Zuzana Jenerálová -
Výživa a stravování žáků na střední škole
Eva Sklenářová -
Mléčná výživa ve školských zařízeních v ČR a EU
Petr KLUIBER
Název
Vložil
Vloženo
Práva