Analýza stravovacích zařízení VŠE Praha Žižkov – Hana Kremlová
Hana Kremlová
Bachelor's thesis
Analýza stravovacích zařízení VŠE Praha Žižkov
Analysis of food and beverage facilities at University of Economics in Prague Žižkov
Anotácia:
Tato práce popisuje společné stravování, a to jak veřejné, tak i účelové. Zaměřuje se na školní stravování, jeho vývoj, charakteristiku a význam. Jejím hlavním tématem je srovnání 6 stravovacích zařízení na VŠE Praha Žižkov -- menzy Italská, Pizzy VŠEm, Akademického klubu, občerstvení v Rajské budově, bufetu v Nové budově a restaurace v Nové budově. Cílem práce bylo analyzovat tyto provozovny a pomocí …viacAbstract:
This bachelor thesis describes public food and beverage services. It focuses on school catering, its development, characteristics and importance. The main topic of the thesis is to compare 6 food and beverage facilities at the University of Economics in Prague Žižkov: university canteen Italská, Pizza VŠEm, Academic Club, snack-bar at the Rajská building, buffet at the New building and restaurant at …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 12. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/15870
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2009
- Vedúci: Lena Mlejnková
- Oponent: Liběna Jarolímková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/15870
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
Nerva Vikramshekhar -
Digital marketing trends in food and beverage industry
Ulviyya Movla-zada -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
The application of a subscription-based business model in the food and beverage industry
Aiman Al Masani -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek