Bc. Kristýna Sůvová
Bachelor's thesis
Alternativní způsoby výživy
Alternative ways of nutrition
Abstract:
Sůvová, Kristýna. Alternativní způsoby výživy. Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. Celkový počet stran 51. Tato práce je zaměřena na alternativní způsoby výživy. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda zájem o alternativní způsoby ve výživě stoupá. V první části jsou vymezeny alternativní směry výživy a jejich charakteristika. Dopodrobna se zabývám vybraným typem stravování tj. vegetariánstvím …moreAbstract:
This work is focused on alternative ways of nutrition. The aim of the thesis was to determine whether the interest in alternative ways of diet increases. The first part defines the alternative directions of nutrition and their characteristics. I specifically deal with selected type of diet i.e. vegetarianism. The analytical part focuses on selected vegetarian / vegan restaurants, their description …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13077/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2015
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Speciální systémy stravování (alternativní výživa, přírodní strava, makrobiotická strava, vegetariánská strava)
Marcela DOLEŽELOVÁ -
A Market Analysis for the Establishment of a Potential Business Offering Vegetarian/Vegan Food and Yoga Classes
Denisa Plešová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Možnosti stravování formou "raw food"
Eva Haluzová -
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová