Bc. Kristýna Sůvová
Bakalářská práce
Alternativní způsoby výživy
Alternative ways of nutrition
Anotace:
Sůvová, Kristýna. Alternativní způsoby výživy. Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. Celkový počet stran 51. Tato práce je zaměřena na alternativní způsoby výživy. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda zájem o alternativní způsoby ve výživě stoupá. V první části jsou vymezeny alternativní směry výživy a jejich charakteristika. Dopodrobna se zabývám vybraným typem stravování tj. vegetariánstvím …víceAbstract:
This work is focused on alternative ways of nutrition. The aim of the thesis was to determine whether the interest in alternative ways of diet increases. The first part defines the alternative directions of nutrition and their characteristics. I specifically deal with selected type of diet i.e. vegetarianism. The analytical part focuses on selected vegetarian / vegan restaurants, their description …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13077/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Speciální systémy stravování (alternativní výživa, přírodní strava, makrobiotická strava, vegetariánská strava)
Marcela DOLEŽELOVÁ -
A Market Analysis for the Establishment of a Potential Business Offering Vegetarian/Vegan Food and Yoga Classes
Denisa Plešová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Možnosti stravování formou "raw food"
Eva Haluzová -
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová